DSC_1137 2.jpg
 
 

NATUR & OUTDOOR

HERREGÅRDEN JOMFRUENS EGEDE


 

JAGT PÅ JOMFRUENS EGEDE

Overalt på terrænet findes en fin vildtbiotop og i det hele taget er skoven samt de tilstødende arealer anlagt med interesse for vildtet. Vildtpleje har således gennem årtier været prioriteret højt af godsernes ejere og er en vigtig del af aktiviteterne her. 

Fra indeværende år har man etableret sit eget jagtvæsen med fast ansættelse af skytte Stig Bay, som tidligere har varetaget området her. Udover terrænpleje, planlægning og ledelse af jagter m.v. producerer man selv fasanopdræt til udsætning. Gennem sæsonen afholdes der dag-jagter på fasaner.

Jagtmulighederne på Jomfruens Egede er mangfoldige og særlige ønsker omkring arrangementets karakter og beskaffenhed er velkomne.

 
 

NATUR & OUTDOOR OPLEVELSER

MERE KOMMER SNART!

 
SIGHTS.jpg

Lerdueskydning

På Egede er lerdueskydning blevet en aktivitet, som fascinerer rigtig mange mennesker. Unge som ældre. Alle får mulighed for at prøve kræfter med lerduerne. Alt arrangeres af vores faste instruktør, som giver samtlige gæster mod på at forsøge sig igen og igen. Har man lyst til en lidt mildere, men bestemt ikke mindre sjov form, tilbyder vi laserskydning i én af salonerne.


 

JOMFRUENS EGEDE
NATUR & OUTDOOR