Amalie & Olly - Wedding-079.jpg
 

BED & BREAKFAST

HERREGÅRDEN JOMFRUENS EGEDE


 
 

VI FORVENTER AT ÅBNE FORÅRET 2019!
MERE INFORMATION SNART!

 

På Egede’s B&B er du altid velkommen til en overnatning i vores afslappede og rolige omgivelser. Herregården ligger blandt skov og marker, som du er velkommen til at nyde i fulde drag under opholdet.

 

Overnat enten i de 21 historiske værelser i hovedbygningen, som alle er velbevaret og individuelt indrettet – eller i “Jagthyblen” som er det gamle Godskontor, der har været under renovation og fået et mere moderne udtryk og taget naturens materialer og jagttrofæer med indenfor.  

”Jagthyblen” har i alt 7 værelser og eget te-køkken og kan også lejes på ugentlig basis.

Vi serverer gerne morgenmad i den hyggelig spisestue, hvor du nyder udsigten til marker, træer og måske et par af vores fasaner, som er kommet på afveje.

Vi kommer gerne med forslag til aktiviteter i nærområdet – eller du kan blot læne dig tilbage i lænestolen med en god bog, nyde en gåtur i skoven eller booke en yogatime. 

 

GÆSTEVÆRELSER

HERREGÅRDEN JOMFRUENS EGEDE


 
Amalie & Olly - Wedding-139.jpg
 

Alle vores værelser er dobbelt værelser med mulighed for en ekstra opredning i nogle værelser. Nogle har eget bad og toilet og nogle har badeværelse på gangen – lig’ som i gamle dage. Og man må gerne rende rundt på gangene i badekåbe og bare tær’.


Gratis WiFi alle værelser


Suite.JPG
 

OVERNATNING

HERREGÅRDEN JOMFRUENS EGEDE

HOVEDBYGNINGEN


Pris pr. dobbelt gæsteværelse
DKK 1200,-

Pris pr. enkelt gæsteværelse
DKK 1100,- 

 

JAGTHYBLEN


Pris pr. dobbelt gæsteværelse
DKK 950,- 

Pris pr. enkelt gæsteværelse
DKK 850,-

 

MAD & DRIKKE


Egede Morgenbord, pr. gæst
DKK 155,-

Egede Brunch, pr. gæst
DKK 285,- 

 

JOMFRUENS EGEDE
BED & BREAKFAST

 
 

Amalie & Olly - Wedding-007.jpg
 

UDFLUGTER

HERREGÅRDEN JOMFRUENS EGEDE


VORES PERSONLIGE FAVORITER

 

EGEDE SKOVEN & PICNIC
Ca. 0 min. fra Egede

Nyd naturen omkring Herregården. Gå en tur i parken, oplev den ældgamle fryser, hvor herregårdens beboere saltede og opbevarede fødevarer vinteren over, og se det store 850 år gamle egetræ, som nu er fredet. Gå på jagt efter bær, svampe, æbler og en masse andet som naturen og sæconen bringer os lige nu.   

Amalie & Olly - Wedding-032.jpg
 

FAXE KALKBRUD & GEOMUSEUM FAXE
Ca. 6 min. kørsel fra Egede

Rejs tilbage i tiden til dengang Danmark var dækket af et dybt hav, og der voksede et stort koralrev, hvor Faxe ligger i dag. Her levede hajer og krokodiller sammen med mere end 500 andre slags dyr.

På Geomuseum Faxe kan du se den dramatiske historie om den sidste store masseuddøden, der hændte for 66 millioner år siden. Du får også fortællingen om hvordan livet rejste sig på ny og dannede det unikke koralrev.

Du kan også gå på fossiljagt i Faxe Kalkbrud og finde dine egne 63 millioner år gamle fossiler.

faxe-kalkbrud.jpg
 

VINGÅRDSTUR · SYDSJÆLLAND & MØN
Ca. 40 min. kørsel fra Egede

Normalt forbinder man vinproduktion med lande under sydligere himmelstrøg, men det danske klima kan faktisk også bruges, og i de senere år er der poppet flere vingårde op rundt omkring i Danmark.

På Sydsjælland kan I fx besøge Vesterhavegaarden Vingård ved Karrebæksminde, hvor der produceres økologisk vin. Her er gårdbutik og mulighed for at komme på rundvisning med efterfølgende vinsmagning og tapas, hvis I har lyst til det. - Ved Kalvehave ligger den dansk-franske vingård Kristianshøj, hvor der produceres både rødvine, hvidvine og dessertvine. Her kan I også komme på rundvisning og smage på de ædle dråber.

gaardbutik-nicolai-perjesi-.jpg
 

KLATREPARK & BANE
Ca. 12 min. kørsel fra Egede

Et besøg i Camp Adventures klatrepark er en skøn hel eller halv-dagsudflugt med hele familien, vennerne eller kollegerne. Klatreparken byder på udfordringer for alle aldre – helt ned til 3 år. Ved ankomst får du sikkerhedsudstyr udleveret og grundig instruktion, og herfra er der fri adgang til alle 10 baner.

 

UDSIGTSTÅRNET
Ca. 12 min. kørsel fra Egede

Få en fantastisk udsigt over Sydsjællands skove med Camp Adventures udsigtstårn. 

Tårnet giver mulighed for at se naturen fra nogle helt nye perspektiver. Du kan komme op og se trækronerne i øjenhøjde. Så vil du stille og roligt komme længere og længere op, og landskabet vil udvide sig. Så vil du allersidst kunne se ud over hele Sydsjælland.

Tårnet forventes færdigt i marts 2019. 

 

STEVNS KLINT
C
a. 24 min. kørsel fra Egede

Kom helt tæt på Stevns Klints UNESCO verdensarv, og brug en dag i området på at studere historien. Det er ikke helt til at forstå før man har været der og set fiskeleret.

Stevns Klint byder på millioner års historie og smuk natur. 

SIGHTS.jpg
 

MØNS KLINT
Ca. 60 min. kørsel fra Egede

Med udnævnelse som Danmarks første biosfæreområde i sommeren 2017, peger UNESCO på Møn og de omkring liggende øer, som et helt særligt sted i verden. Et sted med enestående natur i verdensklasse, hvor de lokale formår at leve og arbejde i et bæredygtigt samarbejde med naturen. På biosfæreområdets 450 kvm kan du opleve de fleste danske naturtyper både på land og i vandet samt en rigdom af sjældne dyre- og plantearter, som netop er et af kendetegnene for et biosfæreområde.

SIGHTS3.jpg
 

SHOPPING
Ca.
20-60 min. kørsel fra Egede

Skal garderoben fornyes, eller elsker I bare at ose rundt og se på vinduer, er der mange muligheder på Sydsjælland og Møn. I de større byer, Næstved, Præstø, Vordingborg, Store Heddinge og Stege, finder I hyggelige gågader med velkendte kædebutikker og mange sjove specialforretninger. Og er det regn og blæst, er Næstved Storcenter et oplagt mål for en shoppingtur i tørvejr.

Besøg også et af Sydsjællands og Møns mange markeder, hvor I ikke bare kan gøre en god handel, men også opleve en dejlig, afslappet stemning. Og er I på udkig efter et unika, så læg vejen forbi et af områdets mange gallerier eller en af de mange lokale kunsthåndværkere.

tc.jpg
 

GALLERI & KUNST ROADTRIP
Ca.
20-60 min. kørsel fra Egede

Her i destinationen sikres jeres kulturelle oplevelse også gennem vores mange kunstgallerier. Med et stort udvalg, og mange forskellige kunstarter, vil der med garanti være noget for enhver smag. 

På Rønnebæksholm lidt uden for Næstved, vil I opdage at mulighederne er mange. I kan ikke blot gå på opdagelse i den nuværende udstilling - her findes nemlig også et kunstværksted, en café, musikarrangementer og en masse andre arrangementer. Her er plads til udfoldelser, og I kan med fordel sætte ekstra tid af til jeres besøg, så I er sikre på at nå det hele. 

Galleri Emmaus ligger centralt i Haslev, i den gamle højskole. Her finder I et udvalg af moderne og klassisk kunst, som kan betage jer. I kan sågar købe kunsten med hjem, hvis I ikke kan modstå den. Galleriet har mere end 30 anerkendte kunstnere tilknyttet, og får løbende gæsteudstillere på besøg. 

Midt i Stege by på Møn, ligger Liza's Gallery. Det drives af det skønne kunstnerpar, Rupert Sutton og Liza Krügermeier. Her findes malerier og kunstværker for enhver, med skiftende udstillinger året rundt og en blanding af danske og udenlandske kunsterne. 

Ikke langt fra Stege, i Fanefjord, udstilles den internationale samtidskunst i Kunsthal 44 Møen. Et internationalt udstillingssted der bygger på et tæt samarbejde mellem Møns bosiddende kunstnere, og kunstnere fra hele verden. 

kunsthaandvaerk.jpg
 

LERDUESKYDNING
Ca. 0 min. kørsel fra Egede

På Egede er lerdueskydning blevet en aktivitet, som fascinerer rigtig mange mennesker. Unge som ældre. Alle får mulighed for at prøve kræfter med lerduerne. Alt arrangeres af vores faste instruktør, som giver samtlige gæster mod på at forsøge sig igen og igen. Har man lyst til en lidt mildere, men bestemt ikke mindre sjov form, tilbyder vi laserskydning i én af salonerne.

SIGHTS.jpg
 

SVÆVEFLYVNING
Ca. 1o min. kørsel fra fra Egede

Noget ganske enestående og usædvanligt. Kun 6 km fra Jomfruens Egede  er der mulighed for at prøve denne fantastiske fritidsfornøjelse. Øst-Sjællands Flyveklub tilbyder instruktion og giver deltagerne en uforglemmelig oplevelse, som få har mulighed for at opleve.

svaerfly.jpeg
 

ACTION BOATS
Ca. 15min. fra Egede

Action Boats drøner ud langs kysten – 11 km fra Jomfruens Egede – med fartglade og jublende gæster om bord.

firmaevent-0.jpg
 

SIGHTSEEING BILLEDER FRA © SYDKYSTDANMARK.DK PR/REGION

SPØRG OS GERNE TIL RÅDS, I FORHOLD TIL
OPTIMALE KOMBINATIONER AF DIVERSE “DAGSTURE”
Se mere på: www.sydkystdanmark.dk